ClickBaitNews

> Entertainment > Artikel Bruno Mars

Mark Rutte

Bruno Mars Vriendin dat je misschien nooit zou kennen

Door brunomars.us


Bruno Mars-vriendin kan iets zijn waar veel mensen naar op zoek zijn, vooral aan het begin van zijn carrière. In die tijd vroegen veel meisjes of de knappe man iemand aan zijn zijde heeft. Veel van zijn fans weten tegenwoordig alleen dat Jessica Caban zijn enige vriendin is. Het blijkt echter dat Bruno Mars enkele vriendinnen heeft voor Jessica. Het zijn Chanel Malvar, Rita Ora, Rosci en Amelle Berrabah. Als je nieuwsgierig bent naar allemaal en hun liefdesleven met Bruno Mars, dan wil je misschien het korte verhaal hier lezen.

Voor de voornaam Chanel Malvar zijn er maar weinig roddels en geruchten over hun relatie. Dit is echter een feit waar zelfs Bruno niet over kan liegen. Chanel is nooit Bruno Mars-vriendin geweest sinds het jaar 2009. Helaas brak die relatie rond 2011 en de breuk zou de inspiratie zijn van zijn lied dat bloeide in die tijd, It Will Rain. De volgende naam is Rita Ora. Voor deze naam lijkt het erop dat Rita Ora degene is die echt verliefd wordt op Bruno Mars.

Aan de andere kant zag Bruno eruit alsof hij dol was op het meisje, maar niet gek op haar. Dat kun je zien aan het nieuws dat Rita Ora zei dat haar liefde voor hem op het eerste gezicht gewoon een soort liefde is. Rita Ora geeft echter toe dat ze een fijne romance hadden toen ze allebei niet zo beroemd waren als nu. Sommige berichten zeiden dat Rita Ora niet langer Bruno Mars-vriendinnetje werd nadat ze allemaal hun succes en faam hadden verworven. Het meest schokkende nieuws is dat ze de relatie rond 2009 tot 2011 hebben. Het is dezelfde tijd toen Bruno met Chanel Malvar aan het daten was.

Als de eerste twee namen de echte relatie hebben met Bruno Mars, twijfelen de volgende twee. Rose en Amelle Barrabah zijn twee meisjes waarvan gezegd wordt dat ze in de buurt van Bruno Mars zijn. Helaas zijn al die dingen slechts geruchten. Het is waar dat ze allebei dicht bij Bruno Mars zijn, maar geen van hen heeft de echte relatie met de beroemde zanger. Aan de andere kant, de allerlaatste naam, Jessica Caban is de nieuwste en toch de belangrijkste meid die Bruno Mars-vriendin is geworden. Dat kun je duidelijk zien aan de manier waarop ze handelen en de manier waarop ze leven. Bruno Mars is met Jessica uitgegaan sinds 2011 en ze zijn sinds 2012 samengebleven in het appartement van Bruno Mars. Tot nu toe hebben ze als een heel leuk stel geleefd. Sommigen zeggen zelfs dat zij het perfecte paar zullen zijn.

Dat zijn een paar meiden die komen en gaan in het liefdesleven van de beroemde zanger Bruno Mars. Sommigen van jullie hebben al die meisjes gekend, maar sommige anderen weten misschien alleen dat Bruno Mars de relatie met Jessica Caban heeft. Hoop dat alle bovenstaande informatie je meer details geeft over Bruno Mars-vriendin die zelfs in zijn leven komt.