ClickBaitNews

> Algemeen

article-image

Bruno Mars Vriendin dat je misschien nooit zou kennen

Bruno Mars-vriendin kan iets zijn waar veel mensen naar op zoek zijn, vooral in de het begin van zijn carrière. In die tijd vroegen veel meisjes of de knappe man dat wel heeft iemand aan zijn zijde. Veel van zijn fans weten tegenwoordig alleen dat Jessica Caban de enige is vriendin. Het blijkt echter dat Bruno Mars enkele vriendinnen heeft voor Jessica.

LEES MEER

GESPONSORD BERICHT

Samsung brengt Galaxy S10, S10+ en S10e op 8 maart uit

Samsung heeft zijn Galaxy S10-smartphones officieel aangekondigd. De S10 en S10+ krijgen drie camera's en een ultrasone vingerafdrukscanner achter het scherm. De S10e is een goedkoper model met twee camera's, zonder gebogen schermranden.

Rutte naar Brussel?

'Er is behoefte aan een charmante bruggenbouwer'

article-image

Rutte smijt per ongeluk vaas in gezicht verslaggeefster

“Oeps, haha!” schatert Mark Rutte terwijl de verslaggeefster met trillende handen stukken porselein uit haar bebloede gezicht trekt. De premier heeft net een antieke vaas in haar gezicht gesmeten om een punt te maken over saamhorigheid.

LEES MEER

article-image

Doorstart Intertoys doodsteek voor online-winkels

“Dit is de doodsteek voor onze branche”, verzucht een woordvoerder van Bol.com. “Als je gewoon naar een fysieke winkel kunt gaan om een beperkt aanbod aan speelgoed te bekijken, waarom zou je dan nog vanachter de computer iets bestellen? We zien het heel somber in.”

LEES MEER

article-image

Winterweer veroorzaakt chaos in klimaatdebat

Opnieuw heeft het winterweer veel chaos veroorzaakt in het debat over het klimaat. Zoals ieder jaar rond deze tijd steekt de kille argumentatie ‘dat het allemaal toch wel meevalt’ weer veelvuldig op. In de Verenigde Staten zijn de argumenten door het ijzige winterweer zelfs tot nieuwe dieptepunten gedaald.

LEES MEER

article-image

Bedrijf houdt oefening voor als de koffie op is

Het is elf uur in de ochtend als het alarm afgaat bij multimediabedrijf Lansink & Co. Beheerst klappen de werknemers hun laptop dicht. Ze weten dat het niet echt om een noodsituatie gaat: Het bedrijf houdt een koffie-is-op-oefening.

LEES MEER

article-image

Zo lok je zoveel mogelijk mensen naar je begrafenis

Iedereen denkt er wel eens over na: je eigen begrafenis. En laten we eerlijk zijn: als er geen tv-schermen moeten worden opgehangen omdat de menigte niet in de ruimte past, dan is er geen reet aan en heb jij gefaald in het leven. Hier vijf tips om ervoor te zorgen dat de hele wereld uitloopt voor jouw begrafenis.

LEES MEER

article-image

Sport. Wat zijn de spelregels?

Sport is een spel met twee teams die gedurende 21 etappes in de zaal of op kunstgras tegen elkaar strijden. Het doel is om zoveel mogelijk terreinwinst te boeken, zodat je batter in positie komt om een zesje te maken. Bij drie uit sta je buitenspel en is de tegenstander aan de beurt.

LEES MEER

VERHAAL VAN DE MAAND

Kat klimt in boom

Onze poes (1jr) is weer eens in dezelfde ruim 12m hoge boom geklommen en durft vervolgens niet meer naar beneden. Deze boom staat in een tuin enkele huizen verderop en de enige manier om er bij te komen is om de bewoners te vragen of we in de (afgesloten) tuin mogen. Probleem is dat ze niet verder durft af te dalen dan tot een hoogte waar ze zelfs met een lange ladder moeilijk te bereiken is.

LEES MEER

article-image

Planten zijn he-le-maal klaar met fotosynthese

Slecht nieuws voor mensen die van zuurstof en glucose houden: planten stoppen binnenkort met fotosynthese. Het is zoetjesaan mooi geweest. “We hebben erover gepraat met z’n allen,” licht een tabaksplant toe, “maar het is welletjes. Wij zijn al zo lang bezig met het omzetten door middel van licht. Voor wie doen we het nog, vroegen we ons op een gegeven moment af, en vooral: waarom?

LEES MEER

Oudste Vrouw

Oudste vrouw van Zuid-Purmerend blijkt slechts 25

Na onderzoek blijkt dat de oudste vrouw woonachtig te Purmerend-Zuid helemaal niet zo oud is. Ze was gewoon een kettingroker zonder make-up. Ondanks al dit gedoe kwam de burgemeester gelukkig toch nog een lintje brengen op zijn vrije vrijdagmiddag. De vrouw reageerde enthousiast, maar niemand kon haar verstaan.